Even voorstellen, Els van der Heijden, Contour Care Bladel

Voor sommigen hier in de regio ben ik een bekend gezicht, voor anderen nog niet. Vandaar dat ik me graag even wil voorstellen. Mijn naam is Els van der Heijden, ik woon in Bladel samen met mijn vriend en onze 4 kinderen.

In mijn jongere jaren was ik altijd slank en kon ik eten wat ik wilde zonder ook maar een kilo aan te komen. Vanaf mijn 18e is daar verandering in gekomen. Sindsdien schommelde ik altijd heen en weer van een gezond gewicht naar overgewicht en weer terug. Doordat ik totaal geen verstand had van voeding, wat gezond is en wat niet, bleef ik deze strijd met mezelf voeren. Ook mijn energielevel ging omlaag. Snel moe, nergens zin in en mijn conditie was ver te zoeken.

Met sporten ging het al niet veel anders. In de sportschool zagen ze me een paar maanden enthousiast bezig zijn, maar de motivatie ebde ook snel weer weg en dan kwam ik weer maanden niet. Met hetzelfde jojo-effect tot gevolg. Zo ging dit jaren door totdat ik besloot het roer om te gooien. Ik wilde eens en voor altijd van mijn overgewicht af en daarnaast anderen helpen bij het bereiken van een gezond gewicht.

								 Els van der Heijden, eigenaresse van Contour Care Bladel

In 2019 ben ik, na de opleiding Gewichtsconsulent, gestart met mijn afslankstudio. Ik heb ervoor gekozen om een evenwichtige en gezonde dieetmethode aan te bieden die zorgt voor gewichtsverlies op verantwoorde wijze d.m.v. een uitgebalanceerde lijn dieetvoeding boordevol vitaminen en mineralen.

  • Ben jij op zoek naar een verantwoorde en gezonde manier om gewicht te verliezen?
  • Ben je helemaal klaar met jojo-en?
  • Wil jij ook blijvend resultaat?

Ik help je graag af te slanken zónder moeite maar mét gezonde, smaakvolle producten.

Plan je gratis adviesgesprek in met de afspraakbutton rechtsonder!